Casper har fyllt 8 år!



Idag har vi trotsat febern och firat att Casper fyllde år i Stockholm gångna veckan. Han har haft det bra i storstaden men blev tyvärr sjuk på slutet. Både far & son anlände till Göteborg med feber och hosta, en inte alltför trevlig resa alltså. . .
Nåväl, imorse blev det frukost på sängen, en minimal frukost för Casper som inte ens åt kakor idag. Presenterna var destomer intressanta såklart och han blev gladast över ett Blixten McQueen team som han hade önskat sig. En MP3 spelare, lite böcker och PS2spel fanns det med i högen.

Casper är vår egna lille skrotsamlare som gärna sparar frigolit, kartonger och ALLT han hittar en anledning till, som han använder till rekvisita på rummet. Om han börjar samla på något blir det MASSOR av det samlande objektet. Han har samlat pinnar, kottar och nu senast kastanjer. Han gillar att jobba med händerna och bygga saker, i Stockholm byggde han ett flygplan av spillved som var det första som hans stolt visade upp när han kom hem. Han har precis lärt sig att simma och läst sin första kapitelbok. Casper är vår kramgoe älskade lillebror, krya på dig goding!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback