Vi gratulerar!

Vi grattulerar!

Idag fyller mammas prins 5 år! Grattis goding! För 5 år sedan störtade du ut i v.33 och chockade alla med din entré och din styrka. 2550 gr och 46 cm var inte speciellt mycket men du åt strax upp dig. . .
Du är min lille solstråle som oftast är glad och lättsam. Älskar att leka med riddare och lego och drömmer om att bli polis och brandman, hockey och fotbollspelare, allt efter dagsformen.

Imorse hann vi med att 'fylla år i sängen' som Casper säger. Cornelia var piggast och väckte mamma 06.20, hon drog fram brickan och letade kakor medan mamsen yrvaket försökte hitta tempot.
Casper blev glad för paketen, populärast var en legoborg; -Wow DEN var cool! utbrast han  =o) Idag skall han fira med dagiskompisarna på fm och leka med bästa tjejen J på eftermiddagen innan det kommer gäster från ön. Imorgon blir det vuxen kalas med alla kusiner och käre S och hans tjejer, fullt hus alltså.

Casper 5 år

Veckan som gått..

har varit intensiv skulle man kunna säga.
Mycket jobb och därefter Cornelia & Caspers aktiviteter (mest Cornelias).
Måndag - Handboll  (med S & hans tjejer)
Onsdag - Aerobic  (med bästisen K)
Torsdag - Gympa för båda barnen (2 tim i ett omklädningsrum för mig  *jippi*)
Fredag - Simhallen för Cornelia med skolan
Onsdagar turas vi om med K:s föräldrar att köra vilket underlättar massor. Denna onsdag passade Casper på att stuka fingret, så vi hann med en tur till doktorn mitt på dagen. . .  Allt var OK men svullet, så han kunde inte böja fingret på ett par dagar. Ett lila muminplåster påskyndade läkningsprocessen .  =o)
Det var inte min tur att köra till Aerobicen så vi fick en lugn em, jag & lille prinsen.
Casper i höstlöven

Här är en bild av Casper från förra hösten. Mammas hjälpreda.
Nu skall vi ha fredagsmys till Dobidoo. Imorgon skall barnen vara hos mormor & morfar och mamma skall gå på hockey och göra Götet osäkert. . . (sport-ateisten har mjuknat...)

På hal is redan i Oktober

Casper på hal is

I helgen har vi hunnit med att både åka skridskor och bada i badhus.
I går lördag var vi i Fridhemshallen i Uddevalla och åkte i en söt liten rink som vi till en början hade helt för oss själva. Casper åkte länge med stödet men till slut så klarade han att åka tvärs över hela rinken utan stöd och åkte 'tunnel' med små däck. Cornelia fegade och fegade, rädd att slå sig.... Mot slutet kom hon igång lite grann men det behövs tränas mer för att få upp lite fart.
S körde runt alla barn sittande på stödet i häftig fart under skratt & stoj.
Med en fika paus på mitten var de på isen 1½ tim. Efteråt besökte vi McD och handlade lördagsgodis.
En kalas lördag helt enkelt!

Cornelia på skridskor

Så idag har vi haft ännu en dag full av aktivitet & stoj med S & hans tjejer.
Vi badade i Sundahallen 1½ tim. Cornelia är jätte modig, hoppar från kanten, åker stora rutchkanan och tränar på att doppa huvudet. Hon t.om. provade att simma under vattnet och dyka ner till botten efter en ring!! Riktigt duktig tjej i vattnet är hon. I fredags var hon och simmade med fritids och då kollade fröken att hon kunde simma 50 m i stora bassängen. Glad som en lärka var hon när hon berättade!
Casper busade med kuddar på armarna. Han ville inte vara sämre än de andra utan doppade också huvudet och åkte lilla rutchkanan mest. Ett åk i den stora blev det men det var inte kul....  Men han slängde sig i lianen och var så nöjd att få vara i 'sin' simhall som han har velat åka till länge.