Cykelvurpan

Skadad
Aj, Aj, AJ!!! Första gången barnen skulle cykla hem tidigare från fritids (15.30) så cyklade Casper omkull och fick en präktig fläskläpp, intryckta framtänder (mjölktänder) och skadade fingrar på vänster hand. På något konstigt sätt skadade han sig mest i ansiktet =o( . Mamman var ju på jobbet och innehar nu rekordtiden i cykling uppför backarna, hem och hämta bilen och till skolan. Cornelia & fritids hade tagit väl hand om sin lillebror medan de väntade. En tur till vårdcentralen blev det precis innan de tänkte bomma igen för helgen, men de var jättegulliga och kollade över alla vitala delar i ansikte & på handen. Han behövde inte sys ihop iaf som tur var.
Nu ikväll är läget lugnt. Han är ganska tålig och har fått i sig lite mat i små, små bitar. Jordgubbar och ostbågar verkar slinka ner lite lättare. . . .

Casper fotbollsliraren

Fotbollsliraren Casper
Casper spelade sin första match som knattelirare i SIF (Stenunsunds IF). Han hade skadat tån på Cornelias kalas men det märktes inte av när det var dags för avspark. Den viktiga utrustningen var stor, shortsen kan han ha i 2 år till säkert. . .  Caspers lag hette Arsenal och mötte ett annat SIF lag som kommer från andra skolor i kommunen, några killar kände vi igen från handbollen. Första träningen gick avstapeln så sent som i torsdags, så de har inte varit igång länge. I Kyrkenorum var de 28 pojkar 00/01!!
Alla på bollen!
Alla på bollen!!
Målvakt
I sista halvlek var Casper målvakt. Det klarade han riktigt bra, fast bollen och resten av spelarna var mest på den andra planhalvan. En riktig utspark blev det iaf.

Snart 9år

2x9år
Klara & Cornelia firade gemensamt 9års kalas med ett disco för hela klassen. Nåja, några dansade men utan organiserade lekar var det ett kalas i kaos. Den erfarna mamman Ann fann på råd och styrde upp tillställningen med lekar *phu*. De åt pizza, glass & chips och hade ett kul partaj. Det var inte bara mammorna som var trötta efter denna intensiva fredag kväll!!

Casper 6,5 år

casper bowlaren
Ett något försenat barnkalas hade Casper på sin 6,5års dag. Alla killarna i klassen och kompisen Jonathan hängde på och spelade bowling denna stora dag. Casper har väntat och väntat, av förståeliga skäl, äntligen kom kompisarna och grattade honom. Att spela var kul en stund men han ville öppna paketen också, och så hamnade klotet i rännan lite för ofta för att det skulle vara på topp. Men när de väl lyckades med att hålla klotet på banan så sken de upp som små solar! Jonathan strikade - imponerande!! Hamburgare & glass serverades och det försvann i de flesta hungriga magarna, snabbt & lätt. Favoritpresenten var skämtglasögonen som testades av alla men även puttekulor,bionicle & starwarslego var förståss uppskattade. Dagen efter var det bråttom hem för att bygga lego och så gjorde vi ett vulkanexperiment som han också fått -*kul!* Skönt att det blev ett lyckat kalas!
cornelia bowlar