Kalasfin

Kalasfin

I helgen var Cornelia & Casper på vars ett kalas. När Casper var på killkalas på lördagen, shoppade vi ett mycket snyggt linne (tyckte Cornelia) och en bra fleccejacka till Cornelia. Casper fick svarta finbyxor. Ett enkelt val efter att lämnat honom ur sikte innan kalaset, när det var dags att åka hade han gräsfläckar på sina ljusa byxor. . . Casper ställde upp på fotografering med mamma men de bilderna är cencurerade av skribenten *s*  Cornelia sov med flätor för att vara riktigt snygg på söndagens kalas på Tjörn.

För övrigt är det mest jobb, dagis, skola och inte många timmar man hinner umgås . . =o(
I måndags morse hann dock Casper med att prova att raka sig på tungan. . .och vilja byta mamma, fast inte i den ordningen innan vi åkte till dagis. Det var inget djupt hack han fick men det blöder mycket kan meddelas. . .  Förkylningarna härjar och en del hosta har vi kvar.

Utflykt Emaus

Casper på Emaus

Idag söndag har vi varit på utflykt till den fantastiskt fina 4H gården Emaus i Uddevalla.
Cornelia & Casper hade första träffen med mammas käre S och hans barn, som de iofs kände lite sedan tidigare. . . . Alla hade en trevlig dag, det blev mycket ridning, gunga i päronet i hisnande fart och med skruv..., klappa alla fina kaniner och stoja runt. Alla tjejer fick rida på de åtråvärda stora hästarna, Cornelia red utan 'förare' några gånger. Minigrisen Pigge rymde i vanlig ordning och fick tag i lite mat innan han lurades in i spiltan igen. Vi fikade och grillade korv och barnen hade kul tillsammans.
Efteråt åkte vi hem till Hallerna och lagade middag och lekte mera. Åtta timmar tillsammans förflöt över förväntan! Cornelia var glad efteråt att hon äntligen fått reda på vem han var, han som mamma är kär i *s*
-Får jag berätta det för K i skolan? frågade hon
Cornelia på Emaus

Casper kör räddningsbåt

Casper kör räddningsbåt

Casper visar stolt upp sin livräddningsbåt som vi 'fyndade' i Gbg igår.  Vi var på shoppingtur till -håll i er- Ikea & även på jakt efter klinkers. Ikea hade slut på _alla tre_ varorna vi skulle ha . . .  kakelaffärerna stängda på söndagar. . .  Eftersom vi  ändå skulle till familjen M i Linnarhult kl 15 fördrev vi tiden med att shoppa växter o leksaker. . . Casper fyndade ovan nämnda Playmobil båt för halva priset, Cornelia hittade äntligen ett pennfack som hon var nöjd med i rosa.... 

Annars har vardagen startat efter det härliga sommarlovet/semestern. Barnen går på gymnastik på torsdagar 1 tim vardera, Cornelia har även sin roliga aerobic på onsdagar på GF Atletica.  Läxa har hon också varje vecka, så det är fullt upp kan man säga.

Mammas nya jobb gör att dagarna blir lika långa i skolan/på dagis, till kl 16 varje dag vilket inte är uppskattat men det funkar ganska bra. Mamma kommer oftast ifrån i tid kl 15.30. 
Båda två trivs på sina platser iaf och det är kalasbra i Caspers nya grupp.