Cornelia 10 år

Cornelia har blivit ännu ett år äldre! Denna sportiga tjej har under året som gått gjort nya framsteg i skolan som hon tar på största allvar och har fått så mycket beröm för, hennes goa fröken tyckte att hon skulle omförhandla veckopengen *s*.
Hon har även börjat att intressera sig för matlagning och hjälper gärna till i köket med både matlagning och bakning. Hon syr, påtar och pysslar precis som sin mamma men mycket nogrannare!
Eftersom hon skulle vara hos pappa på riktiga födelsedagen passade vi på att fira henne några dagar tidigare, först med ett singstarparty för några kompisar och sedan med kusinerna och co på lördagen den 4/7.

Igår fyllde hon år på riktigt och det kändes konstigt att hon inte var här. Jag är dock säker på att hon hade en bra dag och som grädde på moset blev hon firad en tredje gång!

På singstarpartyt var det 6 goa tjejer som åt tacos, godis & chips och sjöng ABBAlåtar.
Det blev ett riktigt trevligt kalas - lugnt och de verkade ha roligt. Efter en stund gav de sig ut på gården och lekte
pantgömme i det underbara vädret.

Här är de ; Amanda, Cornelia, Johanna, Hanna, Ebba (som står lite dold) och Klara.

På lördagen firade vi även Cornelia med uppvaktning på sängen.

Det var lite smått & gott i paketen, bla en begagnad kamera - vilken lycka!


Casper fick också paket; ett spel som de kastade sig in i och en T-shirt.

Dagen var fylld av aktiviteter -vi var på stranden en stund och lapade sol för att sedan riva igång med matlagning och fixning innan gästerna anlände. Vi fick en härlig kväll med långbord ute på altanen!! På kvällen efter att släkten hade gått ville Cornelia ta ett kort på oss som hade firat födelsedag. Fotograf; Casper