Det är mycket nu. . .

. . på flera sätt! Att jobba 100% och dessutom rodda alla aktiviteter är ibland lite trickigt men det funkar. Denna veckan har dock redan 'ballat ur' med ett tandläkarbesök med Cornelia där tandläkar-f_n inte var på jobbet i tid för sin första patient... Lite beige när man åkt hemifrån tidigt för att inte bli alltför sen till sitt eget jobb!!
Idag fick jag åka hem tidigt till en förtvivlad flicka som varit hos skolsyster och inte klarat syntestet. Oj vad det var tufft för vår duktiga tjej som klarar av det mesta hon tar sig för. Hon har nämnt tidigare att hon INTE vill ha tandställning (därav alla tandläkarbesök med mindre trevliga inslag--dra ut tänder tex.) OCH glasögon.  tyvärr är det åt det hållet som det lutar. . . Goa Caper som inte blev invigd i dagens hårda nederlag direkt utan hittade sin storgråtande-inte kontaktbara- syster vid hemkomsten har (liksom sin mor) försökt att vara stöttande utan framgång. Men det värmde en mammas hjärta att han försökte! *gulle dig*

Nåväl, det är inte världens ände. Stora C kommer igen, ikväll var det redan bättre.
Till helgen kommer hon att åka på sin första sova-över-handbollscup i Alingsås vilket är så otroligt spännande. Inte mindre spännande för oss supporters- det är sjukt spännande att se dem spela. Vi kommer att heja allt vi kan!!  Med detta är även handbollsäsongen slut, vi ser fram emot en sommar i fullständigt lugn...eller hur?!

Äggjakt


Idag kom C&C hem igen och vi kastade oss ut ut på den årliga Äggjakten, idag något förkortad version utan korvgrillning pga den kalla snålblåsten som på hemvägen hunnit blåsa hit lite regn dessvärre. Vi hann iaf att leta upp lite skatter i skogen och det verkar ha varit en generös hare iår med tanke på de nöjda barnen som traskade hem igen i med sina stora, välfyllda ägg.

Glad Påsk vänner!


Tiden rusar fram och nu äntligen känns det som om sommaren är i antågande. Fåglarna har vetat länge, men det är nog fler än jag som tvivlat... Nu är iaf snart de sista snöresterna borta och vi väntar på ljumma vårdagar, att få städa upp gruset och se blommorna spricka ut i full blom. Cyklarna är framtagna och C&C använder dem till & från skolan vilket gör livet lite mindre stressigt för mig. Barnen åker nu till Svenljunga i några dagar och först när de kommer hem får vi ha vår traditionella äggjakt. De har båda kollat flera gånger om det blir någon jakt iår, den verkar vara viktig fortfarande! Jag hoppas återkomma med bilder ifrån det senare.

Hoppas att ni alla får en mysig påskhelg!!