julkort

julkort

Den övre delen blev vårat julkort iår. Stackars C&C får hänga med på mammas knasig idé att fotografera lussebarnen i skogen *s*. Vi klädde om när vi kom fram till björkdungen för att inte grannarna skulle undra. C&C tågade snällt omkring och sjöng lussesånger.
Nu väntar vi alla på att julhelgen skall börja. Imorgon fredag är vi lediga och skall ha en liten glöggkväll med fam O från Orust. På lördag skall Cornelia på födelsedags kalas till kompisen som fyller år på julafton och sedan på em skall vi fira svägerskan som fyller år dagen innan aftonen. Jag hoppas få en mysig uppesittarkväll med S och bara mysa. De övriga juldagarna är inte planerade än vilket känns jätteskönt. Vi skall mumsa julgodis, knäcka nötter och må gott bara - GOD JUL på er!

Casper snackar...

Casper tränar lusse
Igår pratade Casper i telefon med sin goa tjejkompis A från dagis. Hon ville leka men det var lite sent att börja med det så de bestämde imorgon istället för mammas S skulle komma o äta middag.
Casper står lite manligt med handen på höften när han pratar och säger;
- Mamma är kär i S, det är nästan alla, jag med.   *man bara dör*

På bilden tränar vi lusse i skogen (årets julkort  plåtades *viskar*)... Kändes helt naturligt att ta på vita linnen och tåga omkring bland björkarna *s*