GLAD PÅSK!!

påskägg  
Long time no see. . . Tiden försvinner snabbt såhär mitt i livet. Skall väl erkänna att min pysselblogg uppdateras mycket oftare än denna. Jag har glömt bort att fota mina troll och halva minneskortet var fullt med foton på handgjorda kort. Igår var vi på rymdshow med Cornelias årskurs, de är så duktiga dessa 9-åringar!! Cornelia dansade till 'Satelit' tillsammans med 7 andra tjejer, ett program de satt ihop själva. KUL!

Idag har vi haft äggjakt redan eftersom barnen skall åka iväg till pappa imorgon fredag. Vi var i skogen här ovanför och traskade runt i snöresterna som fortfarande ligger i markerna. De skulle leta upp vars ett jätteägg, ett godisägg och en guldig påskhare som hade lämnat röda harpluttar som vägledning. 
 
Här kommer de förväntansfulla efter att ha fått vänta en bit bort medan mamma gömde skatterna.
påskjakt2
Det var faktiskt Casper som kom på att man kunde kolla efter mammas fotspår. . . Ibland vek dom dock av lite underligt så att han tappade spåret. I Caspers ägg fanns det puttekulor & starwars lego.
påskjakt3
Cornelia hittade också sitt ägg i en bergsskreva, inuti fanns den eftertraktade Melodifestivalskivan och en lapp om ett målarblock 'Fantasy model'.
påskjakt4
påskjakt5
påskjakt6
När allt var upphittat fikade vi på stående fot eftersom det var både kallt & blött och mamman inte hade orkat bära med sittunderläggen. Sedan skulle vi ta några kort på påskbarnen innan vi gick hem för att värma oss. Det blev mest ett skrattkalas men det var härligt! Nu önskar vi er alla en riktigt skön påskhelg!! Kram från 3xC
påskjakt6
skrattkalas