Härliga Turkiet!!

Nu är vi hemma igen efter en veckas underbart solande och badande. Vi bodde på Blue Village Pascha Bay - fantastisk bra. Rummen var jättefina (vi hade två lägenheter med dörr emellan) och inte så lyhörda, maten helt OK och underhållningen var väldigt bra jämfört med vad vi tidigare sett. Poolen & havet var såklart jättehärliga. Barnen badade mest i poolen på 1.5 m djup men vi tog några turer ner till det brusande havet som låg precis i anslutning till poolområdet. Vid havet fläktade det skönt och barnen hade kul i vågorna. Mamma plockade med lite sten hem. . .  Vi hade stadiga 30 grader i skuggan, poolen var 26 grader och havet 28. Blå himmel och svag bris varje dag!!
cornelia i poolen
casper i havet tr
Vi har haft otur med sjukdomar =o(  Ett av S barn hade feber i två dagar och de två sista var det dags för magsjuka & tom sjukhus hans minsta pga uttorkning. Hua, det var skönt att vi fick hjälp med uttorkningen, annars hade vi nog inte kommit hem inatt som planerat.

Trots allt kom jag & barnen iväg till bazaren och shoppade lite.  Barnen hade fått pengar att spendera själva. Casper var fokuserad på leksaker och han valde till slut ett rejält flygplan efter en del tjafs om dåliga plastleksaker och vapen som han hade föredragit.... Cornelia köpte armband och senare ett set med örhängen och berlock i silver. Vars en snygg handduk fick de också. Vi gick runt och tittade på frukt & grönsakshandlarna och köpte lite
billigt mellanmål. *mums*
marknad

En dag åkte vi allihop in till Alanya och tittade på den gamla borgruinen högt uppe på en klippa. Ganska HÖGT!
Fantastisk utsikt över nejden men man hade ont i magen när barnen pilade runt och lutade sig ut över kanten av muren. 
Alanya

Vi  tycker mycket om Turkiet!! Pascha Bay är ett ställe att återvända till även om vi egentligen gillar att upptäcka nya platser. Blue Village var helt klart en trevlig bekantskap som skall prövas igen i Turkiet eller någon annanstans. Veckan tog slut allt för fort som vanligt, S hade extra kort tid i solen pga av alla missöden med hälsan men vi säger på återseende och kommer igen med nya krafter ett annat år!
i borgen TR
Cornelia skrev dagbok som hon hade i läxa och just när vi var i borgruinen var Casper i anteckningstagen och skulle dokumentera *sött*. Han avbildade ett fönster, en fängelsehåla och en fallande sten.

Vi har varit på cirkus!!

circus maximum
Det är bara kuliga saker på agendan just nu! Idag var vi på cirkus och firade ST-tidningens 30 års jubileum. (tack ST-tidningen) Det var en riktigt trevlig föreställning med bra mix på djur, acrobatik och t.o.m sång. Barnen gillade djuren bäst men elefanter & kamelerna hade varit ännu bättre utan deras doft som omgav dem *s*. Hundarna var superduktiga, faktiskt var all djuren grymt bra! Vill helst inte veta hur de blivit det bara =oS
Imorgon åker vi mot Turkiet och Pascha Bay!! Skall bli såå skönt att få lite sol på näsan och slappa lite. Med 4 barn blir det kanske inte några döda stunder. . . men vi har hört bara gott om hotellet, så vi hoppas på glada miner.
Hej solong!