Hundliv!


Denna helgen har ägnas åt att förbereda oss för att ha en lite fyrbent kompis i huset. Vi fick låna vår lilla ärta över helgen och lära känna varandra lite bättre. Första natten blev kort för både mig och lilla Nellie -ny miljö, lite åska, hällregn, skumma ljud från kyl & frys mm gjorde att hon hade svårt att komma till ro. Kl 05.30 gav jag upp och tog en promenad på 1.5 tim. Skönt att komma hem kl 7 med många tusen steg i benen redan!
Hon är en duktig tjej, inte så van vid att vara lös men med hyfsad ordning på att följa med fint i koppel, inte tigga och några enkla kommandon. Helgen har ägnats åt pälsvård och en stor mängd tovor, kloklipp och örontvätt. Stackars lilla tjejen hade fullt upp med 3 personer som pillade, klippte och matade med godis -men hon blev så snygg! Nu väntar vi på att få hem henne på riktigt, att få rå om varann och börja med ett nytt 'hundliv' med härliga promenader i alla väder!

Brillorna har kommit!


Nu har vi provat ut glasögonen och fått det ena paret. Cornelia beställde ett par slipade solglasögon i filmstjärnmodell (stora) också, dem skall vi hämta imorgon. Imorgon skall vi även träna på att sätta in linser igen, det är riktigt svårt för C att dämpa blinkreflexerna. Skönt ändå om det går att ha linser när man tränar osv.

På fredag skall vi få låna lilla Nelliehunden över helgen och lära känna henne lite bättre. Alla i familjen är laddade, vår lilla ärta kommer att ha fullt upp. Vi hoppas att hon kommer att trivas hos oss, det känns som om hon kommer passa perfekt! Fler bilder följer efter helgen-promise!