Morgonmys

Morgonmys
Igår hade vi en riktigt slapp morgon, faktiskt utan TV som annars är standard på helgen. . . 
Casper vakande först och vill prova att spela på min mobil, när stora C vakande så ville hon ju också prova. Sedan turades de om att spela (medan mamma surfade & samlade inspiration) utan att bryta ihop på varann. Cornelia läste Karlsson på taket när det inte var hennes tur, ibland kunde hon ändå inte låta bli att kommentera lillebrors osmarta val på spelet. . . . Tur att lillebror inte låter sig nedslås! Det blev frukost så sent som kl 09.30 vilket inte hör till vanligheterna i denna morgonpigga familj.
Vardagen har återvänt efter alla helger. Barnens kvällsaktiviteter har dragit igång och Casper kanske börjar att spela handboll även han på måndagskvällarna. Cornelia har läsläxa 15 min varje dag de närmaste 4 veckorna och vi har även börjat med att Casper får läsa litet varje kväll. Han är jätteduktig, särkskilt på små bokstäver som egentligen kan vara svårt så här i början. Igår var vi på biblioteket och laddade upp med lite nya böcker till båda två.
Förra helgen var vi på Disney on Ice på Scandinavium, lika bra som alltid men dyrt. . .  Stora C insåg nog det (efter att ha fått redan på biljettpriset) för på söndagen pysslade hon ihop ett tack kort *s*.  I söndags var vi på simhallen i byn för att kolla hur lille C kunde simma. Det kunde han men bäst gick det UNDER vattnet. Han fegar inte iaf utan man får nästan lyfta upp honom och få honom att andas lite emellanåt. Simskolan med klassen i höstas har defenitivt gjort honom mer orädd och mindre försiktig. Han kommer att lära sig simma ovan ytan i sommar hoppas jag för det är inte speciellt avslappnat att ha honom i bassängen just nu.

Kommentarer
Postat av: Karolina

Tittar in och önskar en trevliga alla hjärtans dag!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback